Site icon sportaltv

Στύλος: Πεπεισμένοι πως μπορούμε!

Σαφώς και δεν ήταν η καλύτερη δυνατή συγκομιδή για τον Αιολικό ο ένας βαθμός στην Καλλιθέα (0-0). Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, πως ο στόχος της δεύτερης θέσης έχει χαθεί. Μάλιστα, ο Απόστολος Στύλος ήταν απόλυτος στην τοποθέτησή του. «Εκατό τοις εκατό είναι εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης! Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τον πετύχουμε» υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έδωσε το στίγμα των μεταγραφικών ενεργειών που πρόκειται να γίνουν: «Σε αριθμό έχει αδυνατίσει το ρόστερ μας, οπότε πρέπει να ενισχυθούμε. Όμως, πρέπει να γίνουν προσεγμένες κινήσεις».
Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής και τη «λευκή» ισοπαλία στο «Ελ Πάσο», ο Απ. Στύλος τόνισε: «Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πατούσαμε καλύτερα, η Καλλιθέα στα τελευταία δύο λεπτά είχε την κλασική ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι (σ.σ. στην προβολή του Βασιλείου). Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, γιατί η Καλλιθέα έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλό μας με μόλις επτά γκολ παθητικό και με πολύ λίγες ήττες. Ευθύς εξαρχής, το έργο μας ήταν δύσκολο. Στις ευκαιρίες που κάναμε, δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε γκολ και ευτυχήσαμε στο τέλος να μην δεχθούμε. Από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να το κερδίσουμε στα καλά μας διαστήματα, μπορώ να πω ότι ευτυχώς δεν το χάσαμε. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης».
Όσο για το αν έπρεπε να ρισκάρει παραπάνω η ομάδα του, αποκρίθηκε: «Οι στιγμές οι δικές μας ήταν περισσότερες, όμως δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε γκολ. Όσον αφορά στο ρίσκο, κινείσαι αναλόγως πως πάει το παιχνίδι».

Exit mobile version