Site icon sportaltv

«Τρένο» ο Γιούχτας, παρέσυρε και τον ΑΟ Παλαιόχωρας

Την εκπληκτική του πορεία συνεχίζει ο Γιούχτας, καθώς επικράτησε και του ΑΟ Παλαιόχωρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου επικράτησε 2-0 εκτός έδρας, έφτασε στο 3/3 στη φετινή σεζόν και είναι φυσικά μόνη στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά, στο 55’ ο Κουσίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, ενώ στο 69’ ο Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, η οποία δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τριανταφύλλου μόλις στο 11’ της αναμέτρησης είχε και δοκάρι.

Από την πλευρά του ο ΑΟ Παλαιόχωρας βρίσκεται σε αναζήτηση όχι απλά της πρώτης του νίκης, αλλά του πρώτου του γκολ στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στο μηδέν.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Αστέριος Θέμελης): Γιούδας, Σπηλιώτης, Θεοδωράκης, Νικολίτσης, Κόλα, Κυριλλίδης (73′ Καραΐσκος), Μανουσάκης, Κτιστόπουλος, Δημητριάδης (87′ Τρέκο), Χιντασέλι, Γκούφας

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Τζανής, Τσάτσος (84′ Μανουσάκης), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου (89′ Σφυρογιανάκης), Κουσίδης (71′ Ανωγειανάκης), Ηλιόπουλος (92′ Στρατάκης).

Διαιτητές: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)-Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Exit mobile version