Site icon sportaltv

Τρομερό fair play από τον Καλύβα!

Απολύτως κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο προπονητής του Ατρόμητου Πειραιά, Θέοφυλος Καλύβας, που κάλυψε απόλυτα τον τερματοφύλακα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τον αγώνα κόντρα στο Κερατσίνι, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1) και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του ματς, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στον γκολκίπερ, Ιάσονα Γαβαλά, που παρά το λάθος που έκανε στη φάση της ισοφάρισης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθειά του στην αναμέτρηση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο τερματοφύλακας της ομάδας του έπαιζε τραυματίας.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι θεωρώ ότι μοιρασμένο και από τις δυο πλευρές με ένα κλικ καλύτερους εμάς και στις τελικές φάσεις που βγήκαν στο παιχνίδι.

Είχαμε πρόβλημα με τον Ιάσονα Γαβαλά που έπαιξε με τράβηγμα και ως πρώτου βαθμού θλάση και χρειάστηκε δυο φορές σε όλο το ματς. Όταν χρειάζονταν να κάνουμε ελεύθερο το έκανε αμυντικός μας.

Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ καλή και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι αλλά και του Ιάσονα (Γαβαλά) που έπαιξε τραυματίας. Χάσαμε τους τρεις βαθμούς από υπερεκτίμηση της φάσης».

Exit mobile version