Site icon sportaltv

Χονδρογιάννης: Έλειπε μόνο η ψυχολογία

Αγγίζει το απόλυτο η βαθμολογική συγκομιδή του Κρόνου Αργυράδων από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Γιάννης Χονδρογιάννης. Σε αυτό το διάστημα και σε πέντε αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, η ομάδα της Κέρκυρας έχει καταφέρει να μετρά τέσσερις νίκες και μόλις μία ισοπαλία, αγνοώντας την πικρή γεύση της ήττας. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για επιδόσεις που παραπέμπουν σε ομάδες, οι οποίες διεκδικούν κάτι περισσότερο από απλώς ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Πλέον πρόσφατο δείγμα αυτής της ανοδικής πορείας αποτελεί το «διπλό» στη Λευκάδα απέναντι στον Τηλυκράτη (0-1), αποτέλεσμα που έφερε τον Κρόνο στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με την ευκαιρία της νέας μεγάλης νίκης που σημείωσαν οι νησιώτες, ο Γιάννης Χονδρογιάννης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Κρόνος διαγράφει αυτή την πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Καταρχήν, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο. Mε αυτά που έχουμε δώσει κι εμείς, η ομάδα έχει ανέβει αρκετά. Χάρη στον διοικητικό της ηγέτη, τον κο Γιάννη Καραϊσαρλή, η ομάδα έχει αφενός μία ηρεμία, αφετέρου αρκετή ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της. Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, να έρθει αυτή η ανοδική πορεία. Εκείνο που έλειπε, ήταν η ψυχολογία, την οποία δώσαμε σε αυτούς τους άξιους ανθρώπους-αθλητές. Έτσι, τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά» τόνισε στην εισαγωγή του ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε: «Έχουμε γίνει, πλέον, μία οικογένεια και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει κι άλλο ώστε καθημερινά η απόδοσή μας να βελτιώνεται. Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, ολοένα και πιο δυνατοί θα γινόμαστε. Πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε χωρίς άγχος».
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό ζήτημα, ο Γ. Χονδρογιάννης επισήμανε: «Ήδη έχουν γίνει δύο κινήσεις (σ.σ. Ντερτιλής, Ρέτζο). Ευελπιστώ ότι, όπως είχαμε συζητήσει και με τον πρόεδρο, εντός των ημερών θα έρθει και ένας επιθετικός, για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας».

Exit mobile version