Site icon sportaltv

«Χτίζει» σερί ο Διαγόρας Ρόδου

Σε ανοδική πορεία επιβεβαιώνει πως βρίσκεται ξανά ο Διαγόρας. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, η ομάδα της Ρόδου πέρασε χωρίς απώλειες από τον Πύργο, επικράτησε με 2-0 του τυπικά γηπεδούχου Αστέρα Αμαλιάδας και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, ξεκινώντας έτσι να «χτίζει» το δικό της σερί, που την έφερε πάλι στη 2η θέση της κατάταξης. Βέβαια, για να παραμείνει εκεί θα πρέπει σήμερα (2/12) ο Παλληνιακός να μην κερδίσει στο ίδιο γήπεδο τον Πανηλειακό. Από την άλλη, τα πράγματα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολα για τους βυσσινί, που βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς και οκτώ λιγότερους από τις θέσεις της σωτηρίας.
Όσον αφορά στο χθεσινό ματς, ο Διαγόρας ήταν εμφανώς ανώτερος από τον αντίπαλό του, ωστόσο χρειάστηκε δύο -καθαρά- πέναλτι για να σκοράρει και να καταβάλει την αντίστασή του. Από την άλλη, με παράπονα από τη διαιτησία του Ματσούκα έμειναν οι άνθρωποι του Αστέρα, που ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Τσαγκάρης ανατράπηκε από τον Ζουλούμη και ο Ντουαλλά μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών για το 0-1. Στο 24ο λεπτό ο Μανωλιάς έκανε τη σέντρα, η μπάλα χτυύπησε στο έδαφος κι έπειτα στο χέρι του Παγώνη μέσα στην περιοχή, όμως ο Αιτωλοακαρνάνας ρέφερι εκτίμησε προφανώς πως το χέρι βρισκόταν σε φυσιολογική θέση και υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Επίσης, στο 86ο λεπτό μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, προσπάθησε να κάνει το σουτ ο Ντάβαρης, μαρκαρίστηκε από δύο αντιπάλους του, έπεσαν και οι τρεις στο χορτάρι, όμως ο Ματσούκας έδωσε επιθετικό φάουλ, για να ακολουθήσουν έντονες διαμαρτυρίες και μία μικρή διακοπή στο ματς. Στο 89ο λεπτό ο Ντουαλλά ανατράπηκε από τον Γεωργακόπουλο και ο Χατζησάββας από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Ματσούκας, Τσιλίκας-Βασιλόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Γκάτζιος): Χρήστου, Σιούλας, Ζουλούμης (24′ Δ. Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αφράτης (46′ Καραγιάννης), Σαρανταυγάς, Μανωλιάς (46′ Ντάβαρης), Κυριάζος, Σκόνδρας (66′ Μαρκόπουλος), Καραγκούνης, Μουρούτης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός (85′ λ. τρ. Κόρλος), Μπαξεβάνου (77′ Μουκίδης), Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Γλυνός (70′ Χατζησάββας), Τσαγκάρης, Δήμας (93′ Ντερτιλής), Μπουρλάκης, Ντουαλλά.

Exit mobile version