Site icon sportaltv

Όλα. . . για Όλα από τον Ιωνικό!

Συνεχίζει αήττητος για τέταρτο συνεχόμενο ματς ο Ιωνικός που επικράτησε του Ζευγολατιού με 2-0 και δείχνει πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με την Προοδευτική την επόμενη Κυριακή!

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Ιωνικός και το 2018, καθώς επικράτησε με 2-0 του ουραγού Ζευγολατιού, με τον νεοαποκτηθέντα Νιγηριάνο Όλα να κάνει τη διαφορά, αφού κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, ενώ έδωσε και την ασίστ στο 2-0. Η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη (με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες), βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση.

Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε LIVE μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Sportal TV από το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν απολύτως δίκαια. Μάλιστα οι νέες μεταγραφές έδειξαν από το πρώτο κιόλας ματς ότι θα βοηθήσουν σημαντικά τους Νικαιώτες στον δεύτερο γύρο. Αναφερόμαστε φυσικά στους Αλεξίου, Παπαθανασίου, Χαλκιά και Όλα που ξεκίνησαν βασικοί και ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

Αφού πρώτα έφτασαν δύο φορές κοντά στο 1-0, με τις κεφαλιές των Καλτσά στο 23′ και Παντελίδη στο 32′ να φεύγουν άουτ τελικά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρωνίτη ευτύχησαν να προηγηθούν στο 39′ με το πέναλτι που κέρδισε ο Όλα και μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να έχουν παθητικό ρόλο και να μην μπορούν να απειλήσουν. Κυριότερες ευκαιρίες τα σουτ του Όλα στο 53’και στο 57′ και το πλασέ του Πογοσιάν στο 76’από κοντά που έφυγε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Ντάση. Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φιλιμέγκας με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Όλα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου και βοηθοί οι Δουλγεράκης, Καλλής (Ανατολικής Αττικής).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Χριστόπουλος (83′ Φιλιμέγκας), Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου (91′ Πάπι Κουρούμα), Μπογοσιάν, Παπαθανασίου (60′ Σιδηρόπουλος), Όλα, Χαλκιάς, Καλτσάς (69′ Σικαλιάς).

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντελής Κολλιάκος): Ντάσης, Κουτσούμπελας, Ζαχαρόπουλος (84′ Παππάς), Σούλι (39′ λ. τρ. Ν. Μπάρτζης), Παππάς, Βελέντζας, Ανδρ. Καλλίρης, Σπέτσι, Μαντζώρος (56′ λ. τρ. Σπ. Μπάρτζης), Καρκούνης, Αλ. Καλλίρης.

Exit mobile version