Site icon sportaltv

«Όρθια» η Θύελλα Καμαρίου στη «Λεωφόρο»

Τα σπουδαία παιχνίδια συνεχίζονται για τη Θύελλα Καμαρίου σε αυτή την περιπλάνησή της στις εθνικές διοργανώσεις και μαζί με αυτά συνεχίζονται και τα σημαντικά αποτελέσματα. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (25/11) η ομάδα της Σαντορίνης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπεδού «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου αντιμετώπισε την τυπικά γηπεδούχο Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική στον 7ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Sportaltv και σε συνεργασία με το Sportcuclades.gr, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0), με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.
Οι κυανόλευκοι του Νίκου Παντέλη είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία όμως δεν μετουσίωσαν με κάποιο γκολ. Στις καλύτερες στιγμές τους, ο Ανδριόλας μπλόκαρε από την κοντινή κεφαλιά του Κιμπαλούλα στο 61ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα (64′) απέκρουσε στη γωνία του από το σουτ του Μακρυγιάννη. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι του Κώστα Μιχάλη αμύνθηκαν σωστά και αποτελεσματικά, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία, ενώ θα μπορούσαν να έχουν «κλέψει» και το τρίποντο στο 69ο λεπτό, όταν ο Ζανελάρι εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, προχώρησε προς την αντίπαλη περιοχή και λίγα μέτρα πριν τη φτάσει, πλάσαρε με δύναμη για να στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαδά. Έκτοτε, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και να χαροποιεί τους ανθρώπους της Θύελλας.
Έκανε αρκετά λάθη ο διαιτητής Ρούσσος (Κορινθίας), όπως και ο δεύτερος βοηθός του Παπαδόπουλος (Κιλκίς). Από την άλλη, σωστές υποδείξεις είχε ο Κυριακόπουλος (Ανατολικής Αττικής).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Νικολακάκης, Τσώνης, Μάκος, Κιμπαλούλα, Καντέ, Σοφιάνης (75′ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης (80′ Χρήστου), Χαρίτος (57′ Μηλιός)
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (91′ Βλαβιανός), Σιμιτσής (86′ λ. τρ. Δαβιλάς), Αργυρίου, Ζανελάρι (75′ Μαυρομάτης), Γατσέλος (81′ Τσέπα).

Exit mobile version